Nog beter tot uw dienst!

zo. 27 april 2014

Sinds eind januari heeft Bell'aroma zijn intrek genomen in een nieuwe magazijnruimte in Brussel. Met een verdubbeling van de oppervlakte naar 450 m², een grotere gekoelde opslagruimte, een aparte labeleenheid en een nieuw doorschuifsysteem voor het uitpakken van binnengekomen pallets worden de verwerkingscapaciteiten en -mogelijkheden aanzienlijk uitgebreid.

"Onze groeistrategie draait rond 2 basiswaarden: kwaliteit en klantenservice. Zo kunnen we dankzij deze vernieuwingen veel makkelijker inspelen op piekmomenten bij onze klanten. De efficiëntie op de werkvloer wordt geoptimaliseerd en dankzij de uitbreiding in oppervlakte kunnen we ook ons assortiment verder uitbreiden. We kunnen onze klanten dus nog meer nicheproducten aanbieden en een nog vlottere en betere service." vertelt John Van Laethem.

"En om nog sneller tot bij de klant te komen, hebben we ook ons wagenpark uitgebreid. Onze vrachtwagens zijn vanaf nu trouwens ook heel gemakkelijk te herkennen dankzij hun bestickering. Voortaan kom je onze kruiden en eetbare bloemen dus ook op de Belgische wegen tegen!"

Terug naar overzicht